Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šárka - První návštěva

I já se přidávám k nadšeným reakcím na první návštěvu v salonu La Vendera. Ošetření včetně masáže bylo velice příjemné, paní kosmetička Petra je profesionální a moc milá. Přípravky, které paní Petra v salonu La Vendera používá jsou kvalitní, na mé pleti to bylo hodně znát, po ošetření byla pleť krásně hydratovaná a odpočatá. Už jsem se objednala na další návštěvu :)

Eliška D. - 1. ošetření

Již první návštěvu hodnotím velmi pozitivně. Paní kosmetička je sympatická, má velký přehled a ráda poradí. Druh ošetření i zvolená kosmetika mi vyhovuje, proto budu pokračovat v návštěvách.

Mirka H. - První návštěva

Během prvního ošetření Vám slečna Petra vysvětluje jaké produkty a procedury právě používá a jaký je jejich účel, detailně zkonzultuje stav a typ pleti a vybere vhodné vzorky pro následnou domácí péči.
Kromě příjemně stráveného času a "totální" relaxace jsem následně zaznamenala opravdu výrazný výsledek - pleť byla občerstvená, čistá do hloubky, vyhlazené vrásky, velice zlepšený stav pupínků a jizviček (zesvětlaly a vyhladily se). Tento efekt trval celý týden, což mne mile překvapilo, pleť zůstala vypnutá, vrásky v okolí očí téměř zázračně "absentovaly", póry byly stažené.

Čistící produkty na domácí péči (emulze a voda) měly také výborný výsledek, mohu jen doporučit.

Slečna Petra má ke svým klientkám velmi opatrovnický vztah, zajímá se o reakci na ošetření, poradí Vám se zájmem, jak na vaši pleť, jak ji pomoci a jak ji netrápit. Máte pocit, že o vás opravdu pečuje. Poněkud vyšší cena za ošetření v jejím salonu je vyvážena kvalitou služby, prostředí i produktů. V salonu LaVendera jsem zatím absolvovala jenom jedno ošetření a už se vracím na další.

Simona H. J. - první návštěva

Ošetření v salonu byl velmi příjemný zážitek plný relaxace, empatického přístupu a kvalitního ošetření pleti. Děkuji a těším se na další setkání.

Jana K. - První návštěva salonu

V salonu jsem byla poprvé a jsem nadšená. Libilo se mi, že jsem před začátkem ošetření dostala smsku, jak se dostat do salonu, takže jsem nikde nebloudila. Už při vstupu do salonu jsem se cítila příjemně - uvítala mě milá a sympatická paní kosmetička. Samotné ošetření byl dokonalý relax. Nic mě nebolelo, neštípalo a to mám citlivou pleť.Jsem ráda, že jsem salon objevila. Už se těším, až sem znovu zavítám:-)

Eva T. - První návštěva salonu

Před několika dny jsem měla možnost vyzkoušet služby salonu LaVendera a byla jsem příjemně překvapená. Ošetření je velmi šetrné a relaxující. Pleť byla po ošetření krásně hydratovaná. Na konci jsem se dozvěděla, jak se lépe o pleť starat a dostala jsem vzorečky na doma. Opravdu příjemná zkušenost. Určitě jsem nebyla v salonu naposledy.

Soňa - Opravdu skvělý zážitek!

Po mnoha a mnoha letech jsem našla kosmetický salon, odkud jsem neodcházela jako Mrs. Frankenstein, přesto byly účinky ošetření znatelné na osvěžené a prozářené pleti. Příjemná, milá slečna Petra, která nic nevnucuje, ale vysvětlí i věci, o kterých se jinde nic nedozvíte. K tomu má zlaté ručičky a opravdu pečující přístup. Nic tu nebolí, neštípe, nepálí a hlavně se tu neříká, že se to musí vydržet :-). Používaná kosmetika je příjemná, na domácí ošetření jsem dostala vzorky a dobré rady. Jsem opravdu nadšená. Salon jsem našla úplnou náhodou a měla jsem opravdu štěstí. Prošla jsem už kolik kosmetických provozoven, ale tady je to opravdu výjimečné a rozhodně to nejlepší, co jsem poznala!

Kamila L. - První návštěva salonu LaVendera

S návštěvou kosmetického salonu jsem byla velmi spokojená. Paní kosmetička Petra je moc sympatická, před samotným kosmetickým ošetřením mi používanou kosmetiku popsala a při její aplikací mě s ní postupně seznamovala. Procedury jsou velmi šetrné, po ošetření jsem neměla žádné viditelné zčervenání pleti. Masáž obličeje byla naprosto skvělá. Po ošetření a masáží mi doporučila několik tipů,jak se o pleť starat a zároveň jsem dostala vzorečky na následující týden pro prodloužení efektu ošetření. Paní Petra mě po pár dnech kontaktovala a zajímala se o to, zda bylo vše v pořádku a ochotně zodpověděla mé dotazy. Celkově tedy hodnotím velmi kladně a těším se na další návštěvu.

Katka - 1. návštěva

Děkuji za příjemně strávený čas. Ošetření byl super relax, moc příjemná paní kosmetička. Rozhodně mám v plánu se stavit i v budoucnu. Děkuji a všem doporučuji! :-)

Milena - První kosmetika v životě :)

Návštěva salonu LaVendera pro mě byla velmi příjemným zážitkem. Nikdy předtím jsem na kosmetice nebyla, ale odteď se chystám pravidelně. Dokonce jsem se konečně začala o svou pleť denně starat tak, jak mám. :) Návštěva kosmetičky není jen o jednorázovém ošetření, ale měla by vést k pravidelné (hlavně domácí) péči o pleť. Byla jsem velmi spokojena. Paní Petře děkuji a těším se na další setkání. :)

Markéta - 1. návštěva

Salon, kosmetička, ošetření, vše velice příjemné. Plánuji navštívit znovu.

Dagmar - Poděkování

Milá Petro,
Nenapadá mě jediná věc, kterou bych Vám při první návštěvě Vašeho salonu vytkla. Kosmetika je velmi kvalitní, vzorky mě moc potěšily a příště kosmetiku u Vás určitě pořídím. Líbí se mi, že se ptáte klientek jak jsou spokojené, jelikož jen tak se člověk může neustále zlepšovat. Salon je velmi útulný a ošetření pleti i masáž jsem si opravdu užila. Přeji Vám mnoho úspěchů a ať Vás tato práce stále tak baví.

Petra S. - první návštěva

Milé dámy, pokud váháte, zda se objednat na kosmetické ošetření do salonu LaVendera, neváhejte. Se službami v tomto kosmetickém salonu jsem byla nadmíru spokojena, Petra je profesionál a navíc velmi milá. Pokud si tedy chcete dopřát péči, kterou si každá z nás zaslouží, objednejte se a vyzkoušejte na vlastní kůži. Určitě jsem nebyla v salonu naposledy.
Peti, moc děkuji za péči i milou atmosféru, která ve Vašem salonu panuje.

Barbora - První návštěva

Děkuji za velmi příjemný zážitek, celá procedura byla velmi obohacující a pevně doufám, že si za nějaký čas budu užívat i krásnější pleť a rozhodně budu chodit k Petře nadále.

Iveta - První návštěva

Při své první návštěvě salonu jsem se cítila velice příjemně a dozvěděla jsem se nové informace ohledně pečování o svou pleť. Ošetření bylo velice šetrné, ale nemyslím si, že neúčinné. Pleť mi připadala projasněnější a svěžejší. Určitě se objednám na další pravidelnou návštěvu.

Andrea Horáková - Spokojenost

Komsmetika v salonu LaVendera , byla pro mě moc příjemná , úžasný relax , pleť byla po ošetření viditelně lepší , hydratována, odpočinutá a vypnutá . Masáž od paní kosmetičky byla úžasná, kosmetika používaná v salonu mi hned po prvním použití sedla , dostala jsem vzorečky na týdenní vyzkoušení domů a skvělé

Zuzana M. - 1.ošetření

Dobrý den, po ošetření pleti bylo zlepšení patrné již další den. Kosmetička používá přírodní kosmetiku, což moje pleť (citlivá a exematická) také ocenila. Salon mohu doporučit, plánuji další návštěvu :) ZM.

Šárka - La Vendera

Paní kosmetička velmi milá, vše krásně vysvětlí..za mne zásadní věc - čištění pleti, pro mne nedostačující způsob, jaký je zde používán, preferuji klasický způsob čištění pleti..Jinak kosmetika velmi příjemná, bez zbytečné parfemace..

Kosmetička Petra - Re: La Vendera

Dobrý den, Šárko :-)
Mockrát děkuji za Váš komentář. Máte pravdu, že v salonu klasické čištění pleti vymačkáváním neprovádím a ani nikdy nebudu :-D
Je to z toho důvodu, že toto zastaralé čištění pleti více škodí než pomáhá, a to hlavně tak, že způsobuje popraskané žilky, vznik pigmentových skvrn, narušuje strukturu pokožky a dříve se tak tvoří vrásky či postupem času zůstávají povadlé otevřené póry. Pleť je po vymačkávání červená, oteklá, citlivá a za pár dní se opět začne znečišťovat. To nejdůležitější je správné, kvalitní a poctivé čištění doma každý den. Mé dlouhodobé klientky, které se naučily správně starat o pleť doma, již ani žádné vymačkávání nepotřebují. V tom případě pak pleti stačí šetrné čištění a rozjasnění mnou používanou hydrodermabrazí :-)
Naše pleti jsou křehké a potřebují jemnou péči, drastická jí škodí, ale to poznáme vždy, až když už je pozdě :-(
Jinak jsem ráda, že se Vám produkty Dr. Baumann líbí.
Mějte se moc krásně a přeji, ať se daří :-)

Judita - Maximální spokojenost

Z návštěvy salonu jsem byla opravdu nadšena. Úžasný relax, skvělá péče o pleť, profesionální a milý přístup paní Petry a také seznámení s příjemnými přípravky, které od té doby používám. Ráda se budu vracet :) Doporučuji!!!