Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martina - Spokojenost

Slečnu Petru mohu jen doporučit,je velice sikovna, mila,komunikativní a je videt,ze vi o cem mluvi a co dělá.Byla mi od ní poskytnuta výborná péče,hned po prvni návštěvě jsem zaznamenala zlepšení vzhledu sve pleti.Moc dekuji a uz se tesim na další návštěvu.

Lucie - La Vendera

Návštěva u paní Petry byla velmi příjemná a určitě nebyla poslední:) Oceňuji milý a profesionální přístup i používanou kosmetiku, kterou si ráda koupím i domů.

Alexandra - Ošetření problematické pleti

Na kosmetice jsem byla poprvé a nemůžu vůbec nic vytknout! Mám problém s akné a po ošetření se mi pleť krásně zklidnila a nové pupínky se mi už nedělají. Paní Petra mi dala domů i vzorečky přípravků, které mi naprosto vyhovují. Salon je moc krásný a cítila jsem se tam velice příjemně. Návštěvu určitě doporučuji a ráda se tam znovu vrátím :)

JanaK - Naprostá spokojenost - doporučuji a sdílím

Profesionální péče, vynikající přípravky. Přecházím na tuto kosmetiku.

Pavlína - Doporučuji

Kosmetické ošetření u paní Petry vřele doporucuji, byla jsem maximálně spokojená jak se samotným ošetřením, tak s příjemným a profesionálním přístupem paní kosmeticky. Kosmetické přípravky jsou kvalitní a krásne voni, odcházela jsem zrelaxovana a se skvělým pocitem na těle i v mysli

Anna - La Vendera

Velmi prijemne a profesionalni osetreni, urcite se rada vratim.

Lucie - La Vendera

Prijemny salon pani Fišerové a osobni pristup milé paní kosmetičky.Tesim se na dalsi navstevu

Dita - Děkuji

Děkuji, Petro, za úžasnou péči, trpělivou konzultaci, milý a lidský přístup a v neposlední řadě za seznámení s kosmetickými produkty Dr. Baumann. Vše báječně propojené! Těším se na další návštěvy u Vás!

Ivet B. - Doporučuji!

Mohu jedině doporučit. Naprosto profesionální a skvělý servis spojený s příjemným odpočinkem. Nejvíce si ale cením milého přístupu. Nejedná se totiž o další z mnoha kosmetických ošetření, které skončí, jakmile se zavřou dveře. Paní Petra se vším poradí, doporučí kosmetiku podle typu pleti a ozve se i po návštěvě, aby zjistila, zda bylo po ošetření vše v pořádku. V porovnání se salony, které jsem dosud navštívila, opravdu nadstandardní :)

Jarmila H. - Profesionální přístup

Od mládí trpím na akné a pár kosmetiček jsem už za ta léta vystřídala, ale tady jsem poprvé zažila jiný postup - šetrnější ošetření a navíc podrobné vysvětlení, jak o pleť pečovat doma. Určitě je to nejlepší kosmetika, kde jsem kdy byla, vřele všem doporučuji a těším se na další návštěvu.

Eliška - Skvělé

Po mé první návštěvě nejmenovaného kosmetického salónu a zděšeným úprkem pryč jsem ani nedoufala,že bych jinde mohla dopadnout jinak.Mohla!Salon Lavendera a hlavně kosmetička Petra mě udělali ohromnou radost.Profesionální a přesto přátelský přístup,relax a spoustu informací,jak se o pleť starat - skvělé.Moc se těším na další návštěvu a ostatním vřele doporučuji :-)

Míša - Doporučuji, skvělá služba

Byla jsem poprvé na kosmetice.Oceňuji profesionální ošetření,krásné prostředí a laskavý přístup.
Určitě budu chodit pravidělně a těším se na další návštěvy.

Anastázie - Super

Cítila jsem se u Petry moc příjemně a za to bych jí chtěla poděkovat :) Hezké a klidné prostředí, profesionální služba a kvalitní kosmetika jsou přesně to, co jsem hledala. Těším se na další návštěvu!

Ivana - Doporučuji

Kosmetický salon jsem navštívila prvně a byla jsem velmi příjemně překvapena. Milý a profesionální přístup kosmetičky a úžasný relax. Petra je skutečný profesionál, mohu jen doporučit. Dostala jsem na vyzkoušení vzorečky, se kterými jsem velmi spokojená. Osobně se těším na další ošetření.

iveta - Velká spokojenost

po první návštěvě mohu salon jen doporučit - velmi příjemný a profesionální přístup, dokonalý relax, už se těším na příští návštěvu:-)

Lenka - Vše skvělé

Moc příjemná návštěva a dokonalý relax. Paní kosmetička je moc milá, vše podrobně vysvětlí, vyptá se na vše potřebné a doporučí nejlepší péči. Mě i mé pleti se návštěva moc líbila a určitě přijdu znovu. :)

Katka - Skvělé a profesionální služby

V salonu se mi moc líbilo, příjemné prostředí, milá kosmetička s přehledem o kosmetických produktech. Líbí se mi filosofie používané značky, od složení, přes vůně a obaly.
Celkový dojem a profesionalita na jedničku :)

Veronika - doporučení

Kosmetický salon Lavendera - doporučuji jeho návštěvu, krásné uklidňující prostředí, milá kosmetička a po ošetření znatelný efekt svěží pokožky.

Katka - Doporucuji

Perfektni diagnostika a poradenstvi ohledne pece o plet, skvele padnouci kosmetika pro domaci osetreni
Vrele doporucuji

Tetiana - Однозначно рекомендую!


Просто чудо какое-то, а не косметолог.
На прошлой неделе первый раз посетила этот замечательный салон.Хотелось бы отметить высокий профессионализм,очень приятную атмосферу и индивидуальный подход. Выходя из салона, получаешь не только красоту, заряд бодрости, но и отличное настроение.
Уже поле первого сеанса все недостатки были устранены, кожа стала намного лучше :-) появился здоровый румянец. Я осталась очень довольна и теперь точно знаю,что нашла «своего» косметолога.
Девушки,идите не пожалеете!