Jdi na obsah Jdi na menu

Bionomická kvalita kosmetických produktů

Jaký je rozdíl mezi přírodní kosmetikou a kosmetikou s Bionome kvalitou?

Přírodní kosmetika se řídí teorií příroda je dobrá - chemie ne, nebere už však v potaz, že mnoho přírodních látek, které se v kosmetice používají (látky rostlinného, minerálního nebo živočišného původu, např. konzervační látky jako parabeny, kyselina benzoová, kyselina sorbová, éterické oleje nebo výtažky z rostlin), vykazují značný potenciál alergických reakcí. Produkty s Bionome kvalitou však zaručují absenci konzervačních látek, parfémů, minerálních olejů a látek vyvolávajících alergii. Dokonce i absenci látek pocházejících ze zvířat, které nejsou používány z etických (velkochovy zvířat) ani ze zdravotních důvodů (příp. zbytky léčiv a bakteriální rezistence k antibiotikům), a snahu o redukci nadbytečných obalů.

Bionome je pojem vynalezený společností Dr.Baumann SkinIdent, který chce jedním slovem vyjádřit a popsat jedinečnost jejich výrobků, která splňují následující kritéria:

- Bez chemických konzervačních látek
- Bez parfemace
- Bez minerálních olejů
- Bez živočišných látek, získaných z mrtvých zvířat
- Bez častých vyvolávačů alergií
- Bez přebytečných balení
- Bez obohacení kyslíkem

- S vícevrstvými liposomy
- S ušlechtilými přírodními oleji
- S vitamíny, prospívajícími pokožce
- S dobře snášenlivými látkami
- S cennými rostlinnými látkami
- S trvanlivostí přes 30 měsíců
- S přirozeným aroma

Všechna tato kritéria jsou dodržována při vývoji a výrobě produktů značky Dr.Baumann SkinIdent a proto přinášejí svým uživatelkám a uživatelům maximální péči o krásu a ochranu pokožky v souladu s dermatologickými poznatky. Další přidanou hodnotou je i vědomí, že spolu se zdravou kosmetikou jsou dodržovány etické zásady vůči člověku, zvířatům a životnímu prostředí.

A to je právě Bionome kvalita !

                 bionom---zemekoule-v-kapce-vody.jpg