Jdi na obsah Jdi na menu

Sezónní ošetření pleti

Jarní ošetření pro všechny typy pletí všech věkových kategorií - kombinace produktů z řad Dr. Baumann, SkinIDENT a bionomeSPA podle aktuálního stavu a potřeb pleti

jaro.jpg                        

Jaro je ideálním obdobím pro detoxikaci organizmu, ale i naší pleti. V tom nám pomůže hoooodně vitamínů ;-)

Pro dodání významného množství širokého spektra vitamínů použiji Liposom Vitamin z naší nejvyšší řady SkinIdent.
Díky vysoké koncentraci vícevrstvých liposomů a směsi vitaminů (vitaminu E, C, A, provitaminu B5, biotinu coby vitaminu H), dále alantoinu a hyaluronátu sodného je pleť hydratována a aktivně chráněna před vlivy prostředí. Účinnou revitalizací pomáhá zpomalit projevy stárnutí a tvorbu vrásek.
 
Pro doplnění hydratace použiji příjemnou Hyaluronovou ampuli z řady Dr. Baumann.

Během masáže obličeje, krku a dekoltu bude do pokožky zapracována Maska s aloe vera společně s Bělícím krémem. Tato kombinace produktů nejen, že krásně voní po masce, která obsahuje extrakt z heřmánku marockého, ale i jalovcový olej, cypřišový, saturejkový, santalový, ylang ylang, rozmarýnový, olej z pomerančovníku hořkého a z růžového dřeva, které jsou zklidňující, chladivé a tím vhodné pro pleť namáhanou prvními jarními paprsky. Ty jsou také nejzrádnější, co se pigmentových skvrn týče. A proto ta kombinace s bělícím krémem, který napomůže ke sjednocení barvy pleti a jako prevence vzniku pigmentací.

Na závěr ošetření je použit oblíbený krém ESSENTIAL CARE z kouzelné řady BionomeSPA, který osvěží nejen pleť, ale i mysl hlavně díky své svěží vůni z citrónového oleje a vanilky.
Masťovým základem tohoto krému je olej z meruňkových jader, který pokožku hydratuje, regeneruje, zjemňuje, nezanechává na ní pocit mastnoty, protože se skvěle vstřebává. Dále je v něm obsažen jojobový olej, dodávající pokožce vlhkost, normalizuje tvorbu kožního mazu, lehce se roztírá a pleť činí sametově hebkou. Kromě přírodního vitamínu E, který zlepšuje povrch pokožky, zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, protože vykazuje silnou antioxidační aktivitu a v produktu tak má i konzervační účinek, obsahuje krém nejdůležitější přirozené hydratační faktory (NMF) ureukyselinu mléčnou a mléčnan  sodný. Další neméně důležitou složkou je allantoin, který pokožku regeneruje, revitalizuje a zklidňuje. Olej z citroníku limonového pak zlepšuje tonus pleti, působí protizánětlivě a osvěžujícně :-)
A nakonec složky limonene, citral a vanilla dodávají krému příjemnou vůni, mají konzervační účinek a na pleti působí protizánětlivě.