Jdi na obsah Jdi na menu

MIKROJEHLIČKOVÁNÍ

mikrojehlickovani.jpg

Mikrojehličkování pomáhá s redukcí vrásek, zvyšuje tonus pleti, dochází ke zpevnění kontur obličeje, celkovému zlepšení stavu pleti a přináší efektivní řešení pro mnoho estetických problémů vznikajících na pokožce. Velmi účinná je tato metoda v oblasti očního okolí, kde je pokožka velmi jemná. Může také redukovat tmavé kruhy a otoky kolem očí.

Technika vede nejen k viditelnému zlepšení kvality, ale také k redukci ochablosti pleti na obličeji, krku a dekoltu.
Jedná se o komplexní metodu, která je určena pro stimulaci kolagenových vláken, rejuvenaci a celkové ozdravění pleti.

Mikrovpichy vytváří tenoulinké kanálky, kterými je použitá látka aplikovaná na povrch kůže absorbována mnohem rychleji a efektivněji. Podle výsledků studií se tak oproti pouhému nanášení na pleť zvýší účinnost obsažených aktivních látek.

Pomocí ručního elektrického přístroje s vysokou rotací pronikají mikrojehličky kolmo do pokožky a vytváří mikrotraumata, která stimulují procesy v pleti, tvorbu kolagenu a elastinu. Mikrovpichy se naruší podkožní vrstva a pokožka je nucena rychle regenerovat. Díky tomu se zrychlí procesy, které běžně v pleti probíhají. Zvýší se produkce kolagenu, pleť regeneruje. Hlavním efektem je vyhlazení mělkých a středně hlubokých vrásek. Výsledkem je vypnutá pokožka. Po absolvování kúry jsou výsledky dlouhodobě zachovány.

FREKVENCE MIKROJEHLIČKOVÁNÍ:
KOSMETICKÉ MIKROJEHLIČKOVÁNÍ
- jednorázově během kosmetického ošetření
- jednorázově samostatně
- v kúrách – 4-6x po týdnu
INTENZIVNÍ MIKROJEHLIČKOVÁNÍ
- v kúrách – 3x po 1 až 2 měsících

KONTRAINDIKACE:
ABSOLUTNÍ KONTRAINDIKACE
- onemocnění srdce, kardiostimulátor
- onkologická onemocnění
- špatná srážlivost krve
- cukrovka
- autoimunitní onemocnění
- těhotenství
RELATIVNÍ KONTRAINDIKACE
- alergická reakce kůže na kov,
- akné v aktivní fázi,
- před sluněním
- výrazná kuperóza
- citlivost na kov
- spálená pokožka

UPOZORNĚNÍ:
- klientka by neměla používat přípravky s Retinolem (vitamin A) minimálně 72 hodin před aplikací
- žádné autoimunní terapie nebo produkty 72 hodin před aplikací

DOPORUČENÍ PO OŠETŘENÍ:
Po mikrojehličkování vypadá pokožka jako po slunění (spálení na sluníčku). Tento efekt vymizí v průběhu 24-48 hodin. Doporučujeme používat Panthenol hydratační emulzi nebo regenerační krém.
Make-up doporučujeme používat až po úplném zhojení pokožky, nejdříve po 24 hodinách (48-72h po intenzivní kúře). Předčasné použití make-upu by mohlo zvýšit riziko vzniku hyperpigmentací. Po dobu 3 dnů po zákroku není možno se slunit (14 dnů po intenzivní kúře). Během 24 hodin po ošetření se nedoporučuje návštěva sauny a bazénu.