Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka - Děkuji

Skvělý profesionální a přesto milý přístup, oáza v centru Prahy, klid, pohoda, relax. Děkuji, Petro!

Daniela E. - Vrelo odporúčam

Kozmetický salón LaVendera môžem iba odporúčať! Petra bola veľmi milá, príjemná, jej prístup ku klientovi bol naozaj profesionálny. Po kozmetickom ošetrení som cítila, že pleť je jemnejšia, navyše to bol aj veľmi dobrý relax v príjemnom prostredí. Jediné mínus vidím v tom, že žijem na Slovensku a nemôžem Petrin salón navštevovať pravidelne. :)

Marie - LaVendera - spokojenost, profesionální péče, pohoda

K Petře jsem se vrátila po mateřské mimo Prahu a říkala jsem si, jak je možné, že jsem se nechala na tak dlouho připravit o takovou péči :o). Čekala mne spousta novinek: nový příjemný salon, ošetření pleti mikrodermabrazí (což je moc příjemné a s perfektním efektem) a nová kosmetika, kterou Petra používá. Dostala jsem vzorečky použité kosmetiky, aby se efekt ošetření ještě prodloužil a mohu říci, že jsem nikdy lepší krém nepoužívala. Jsem ráda, že jsem zase Petru našla (omlouvám se za ten familiární tón, ale s Petrou, která je vždy milá, empatická a s profesionálními znalostmi, se vždy cítím v pohodě). Už se těším na příští návštěvu!

Gabriela K. - Profesionálna starostlivosť, kozmetika, relax

Na tento kozmetický salón som natrafila náhodou a nemohla som nájsť lepšie! Veľmi oceňujem ochotný a odborný prístup pani Petry a kvalitné kozmetické ošetrenie a použité prípravky. Pleť bola hneď po ošetrení jemnejšia a sviežejšia. Rovnako spokojná som bola aj s decentným farbením obočia. Salón určite doporučujem a rada sa sem budem znovu vracať.

Tereza P - Spokojenost,doporučuji

Moc příjemná masáž a profesionální přístup. Celková spokojenost, pocit fresh vzhledu po kosmetice.

Kristýna H. - Kosmetické ošetření - skvělý relax a kvalitní péče

Zatím nejlepší kosmetické ošetření, na kterém jsem byla. Oceňuji místo, salón jako takový, znalosti a chování paní Petry, její cenné rady a především ošetření samotné. Vzorky k domácí péči, které jsem dostala mi naprosto vyhovují a objednám si celou řadu. Doporučuji salon navštívit.
P.S. Konečně místo, kde mohu jen v klidu ležet a relaxovat :)

Zuzana V. - Kosmetické ošetření

Nejskvělejší a nejúčinnější ošetření pleti. Jelikož mám přecitlivělou pleť, je složité najít výrobky, které pleti svědčí a neubližují ji. Konečně jsem našla to, co jsem hledala - TOP kosmetiku
Dr. Baumanna a k tomu super kosmetičku Petru - co víc si přát?...budu se s radostí vracet. Vřelé díky. Doporučuji!

Kateřina J. - Ošetření Dr. Baumann Essential s masáží

Jedna z nejpříjemnějších návštěv kosmetického salónu, kterou jsem zažila. Velké díky i za trpělivost ve vysvětlování a hloubku detailu, který jsem od paní Petry dostala.
+ Doporučuju vyzkoušet ošetření s masáží :)

Hana Pluhařová - Kosmetické ošetření

Velice milá slečna kosmetička s výbornými znalostmi svého oboru. Ráda se opět objednám. Pozoruji výrazné zlepšení pleti ihned po prvním ošetření.

Zuzana - Oáza klidu

Pokud hodnotím kosmetické produkty, vše bylo v pořádku a rozhodně jsem pociťovala osvěženou pleť bezprostředně po ošetření i následně při domácí péči. Co ale považuji za přínosnější, je osoba Petry. Je to andělské stvoření, které okamžitě vzbudí důvěru a náklonnost. Ocenila jsem její nehraný respekt ke klientovi a to, čemu se říká autenticita. A to je důvod, proč se budu vracet.

Marie V. - Spokojenost, doporučuji

Byla jsem na kosmetice poprvé a nemohla jsem natrefit na lepší salon. Úžasný vřelý přístup, odbornost a profesionalita. Petra mi řekla spoustu informací o mojí pleti a poradila. Samotné ošetření bylo příjemné, bezbolestné, nádherný relax. Cítila jsem se u ní velmi dobře a všem doporučuji.

Pavla - Profesionální péče

Po ošetření bylo vše v pořádku, k žádné nežádoucí reakci nedošlo, pozorovala jsem zlepšení pleti zejména v celkové hydrataci. Ten samý efekt pozoruji i po použití vzorků na domácí péči, které jsem od Petry dostala.
Celkově jsem byla velmi spokojena, vše bylo jasně vysvětleno, produkty správně zvoleny, oceňuji fakt, že Petra respektovala mou preferenci při ošetření spíše relaxovat než konverzovat. Celá procedura byla příjemná, určitě plánuji další návštěvu.

Petra - Profesionální přístup

Na Petru jsem dostala doporučení. Byla to moje první, ale určitě ne poslední návštěva. Kosmetické ošetření velmi příjemné, bezbolestné. Těším se na další návštěvu.

Hana - Odbornost a kvalita

Navštěvuji tento salon už rok a půl a Petra si mě získala okamžitě už při mé první návštěvě. Řadu let jsem používala přírodní kosmetiku bez chemie, ale moje pleť nebyla dobrá. Petra mi vysvětlila, co jsem dělala špatně, a to velmi přesvědčivě a pomocí odborných argumentů, na což slyším. Kosmetiku z jejího salonu jsem brzy začala používat i doma a moje pleť se velmi zlepšila. Líbí se mi ošetření, které je odpočinkové a příjemné, i to, že vždycky dostanu na vyzkoušení vzorečky dalších produktů. Letos jsem rozšířila používání této kosmetiky i na opalovací produkty (byla jsem velmi spokojená) a make-up. Rozhodně doporučuji!

Lenka - klid

nejsem odbornice, abych mohla posuzovat kvalitu ošetření, ale rozhodně mohu ocenit kvalitu prostředí, která je výborná, až dýchající luxusem, nicméne nejvíce oceňuji klid, žádné zbytečné štěbetání, to je pro mne nade vše

Dáša - Kosmetický ráj

Kosmetička Petra je pro mě jedničkou ve svém oboru a navíc k ní patří i ta hvězdička?, protože z ní vyzařuje úžasná energie a neznám ji vlastně bez úsměvu. Poznala jsem již více kosmetických salonů a značek kosmetiky, ale konečně nyní mám pocit, že jsem našla obojí v té nejvyšší kvalitě, již není důvod hledat dál. Petra umí odpovědět na všechny otázky, tedy týkající se kosmetiky? a že ty moje jsou občas docela všetečné?. Jako velký bonus si uvědomuji velmi příjemné prostředí s promyšlenými detaily. Každý měsíc si Petra dá práci a vymýšlí pro své klientky a klienty nějakou zvýhodněnou akci, díky níž lze otestovat i další možnosti z nabídky tohoto kosmetického salonu. Za což jí patří velký dík, je vidět, že ji práce opravdu baví.
A nikdy nechybí výborná čokoládka spolu s novým kosmetickým vzorkem na závěr jako třešnička na celém kosmetickém dortu?. Co víc si přát?

Eliška - Účinný odpočinek

Po přechodu na ekologickou kosmetiku jsem bojovala s výběrem té vhodné pro mou pleť, díky Petře jsem našla přesně to, co jsem potřebovala. Moje pleť je hladká a jemná, radost pohledět:) Tímto děkuji a všem doporučuji návštěvu (kudy chodím, tam chválím:)).

Iveta - Luxusní péče i přístup

U Petry jsem byla na kosmetice zatím pouze 3x, ale určitě ne naposledy. Její péče je výborná, vždy si u ní na vyhřívaném lehátku báječně odpočinu a po skončení ošetření můžu bez problémů vyrazit i na schůzku...žádné červené skvrny nebo zarudlá pleť! Naopak, po odchodu si připadám krásnější a hlavně, odpočatá!! :-) Produkty jsou skvělé. Používám je i doma.
Mohu vřele doporučit!

Lenka - Doporucuji

Kosmeticka Petra je prijemna, vzdy dobre naladena a fajn. Chodim k ni pravidelne, plet mam diky peci svezi a ze salonu odchazim skvele odpocinuta. Plusem jsou pripravky bez chemie :-)

Pavla V. - *****

Do salonu se pokaždé moc těším, protože odcházím vždy nadšená, zrelaxovaná a tak nějak spokojená ve své přirozenosti. Petra je pečlivá, moc milá, šikovná, o pleti ví úplně vše. Pracuje s velmi kvalitní přírodní kosmetikou, která efektivně pomáhá se všemi neduhy, moje pleť ji přímo hltá. Své zákaznice rozmazluje různými dárky nebo slevami. Vždycky vše vysvětlí, poradí, pomůže. Prostě pětihvězdičkový salon. A díky za to!