Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka S. - Odbornost, péče, profesionalita

Doposud jsem vyzkoušela asi 7 kosmetiček ve 3 různých městech. Záleží mi na tom, aby kosmetička dokázala nejen vyhovět mým přáním, dokázala vkusně upravit obočí nebo profesionálně doporučit, co se ke mně hodí a co ne, ale také se neustále vzdělávala a byla odbornicí ve svém oboru. To jsem našla u kosmetičky Petry. Je pečlivá, poctivá a profesionální. Oceňuji na ní i to, že velmi rozumí přírodní kosmetice jiných značek a informace od ní mi pomohly orientovat se lépe v přehlceném trhu s kosmetikou. Někdy bych možná využila depilaci nohou a rukou, ale to myslím ve svých službách nemá.

Eva, 53 let - Odborná péče, laskavý přístup a duševní relaxace

Dlouholetá odborná péče se odráží na "mládí" mé pleti a kdykoli potřebuji celkovou vzpruhu, najdu ji v salonu LaVendera. Opakovaně velmi děkuji (určitě i za ostatní klientky) za osobní přístup a pravidelné hýčkání!

Zuzka P. - Dodatečně

Dodatečně vše nej k výročí hlavně hodně spokojených klientek ☺

LaVendera - Re: Dodatečně

Mockrát děkuji za přání!!!! :-)
V salonu na Vás čeká malé překvapení ;-)
Těším se na viděnou :-)

Táňa Sudová - Jsem moc spokojená a doporučuji

Velice příjemné ošetření účinnými prostředky v příjemném prostředí. Jsem přesvědčena, že mi ošetření moc pomáhá a to je co říct v mém už důchodovém věku (i když vím, že ze staré se mládá určitě nestane, proces stárnutí se ale dá poměrně účinně zpomalit :-)). Salón navštěvuji už několik let, těším se vždycky na další termín a jinou kosmetičku hledat nebudu, pokud bude Petra fungovat :-).

Romana Sklářová - Dokonale luxusní jemná péče

Moje první návštěva kosmetiky vůbec a dojem naprosto nejlepší. Podle zkušeností kamarádek mě to mělo bolet a měla bych být alespoň jeden dva dny opuchlá :D A jaké to bylo doopravdy? Něžné, jemné, dokonalý relax, nejen při péči, ale i při povídání, báječně jsme s Petrou souzněly v názorech, naprostá meditace :) navíc na vyhřívaném lůžku, zachumlaná do teploučké deky, s relaxační hudbou a moje pleť? Děkuje! A já též a rozhodně doporučuji :)

sofia - Hebký dotek hedvábných rukou ,

pod kterýma znovu ožívá nejen Vaše pleť, tak bych vyjádřila mou první návštěvu u paní Petry .
Těžko se dodávají další slova chvály k těm všem, která tady jsou již zmíněná, ale vše je naprostá pravda.
Velmi děkuji za krásný zážitek z ošetření a už se mě jen tak nezbavíte:)

Libuše N., 39 let - maximální spokojenost

Salon jsem našla na internetu, když jsem měla před svatbou a chtěla jsem zlepšit pleť. Byla to šťastná volba. Petra je profesionální a moc příjemná. Po každé návštěvě mám nejen krásnější pleť, ale jsem i odpočatá. Příjemným citlivým způsobem dostanu informace a rady. Rovněž prostředí salonu je moc příjemné a útulné. K petře chodím i po svatbě a budu chodit i nadále. Komu mohu, tomu služby jejího salonu doporučím.

Zuzka P. 57 let - Veliká spokojenost

K Petře jsem se dostala náhodou a jsem velice spokojená. Měla jsem z osobních důvodů větší pauzu, ale když jsem se znovu ozvala, Petra mi hned našla volný termín aměla jsem pocit jako bych tam byla po měsíci. Vždy se těším na masáž. Je to krásný relax a pohoda. Když odcházím, mám pocit jako kdybych omládla o pár let. Vždy na začátku vysvětlí co vše bude dělat a jaké krémy použije. Atmosféra je tam krásně relaxační a moc pohodová. Moc Petě přeji ať se jí nadále a má jenom samé spokojené klientky. Pero moc děkuji.

Lenka Adámková - Spokojenost nade vše . . .

Už nějaký ten rok to bude, co navštěvuji Petry salón a jsem vždy velmi spokojena a mohu jen doporučit. Využívám i kosmetiku, kterou má v nabídce a velmi mě vyhovuje, když mě doporučí, co by pro mě bylo nejlepší. Je vidět, že tomu rozumí, že svou práci dělá s láskou. Líbí se mě její neustálé nápady a zdokonalování. Atmosféra je vždy příjemná a vždy se velmi k Petře těším. Její ošetření mé pleti je pro mě vždy odpočinkem a i balzámem na duši. Moc za vše díky Petro ! Přeji vám ať se nadále daří !

Zuzana 68 let - jsem velmi spokojená

K Petře chodím již velmi dlouho. Jsem velmi spokojená s jejím přístupem. Je citlivá a milá. Velmi si cením toho, že stále něco vylepšuje ve prospěch klientů. O každé klientce si zapisuje každé ošetřeni. Pokaždé se k ní velmi těším


Andy L. - S láskou a něhou

Nebýt mé maminky, která mě k Petře doporučila, bych si nedokázala ani představit, jak může být kosmetické ošetření mé citlivé pleti blahodárným zážitkem. Návštěvu salonu mohu pouze doporučit. Jakmile přijdete a ulehnete do pohodlného lůžka, tak se vám nebude chtít odejít. Ošetření je vždy velmi příjemné a kolikrát i pro mne poučné. Naučila jsem se o sebe starat i doma, protože mi Peťa pomohla pochopit, jak důležité to je. Vždy si k ní jdu pro radu a vážím si, jak se mi snaží pomoci i s ohledem na to, abych nemusela utrácet zbytečně moc peněz. Těším se na každou další návštěvu! Děkuji za laskavou péči :)

Radka Víznerová - Profesionalita a nadšení

Kosmetické ošetření u Petry prospívá nejen pleti,ale u duši. Petra je úžasně pozitivní a příjemný člověk,takže si k ní chodím odpočinout a cítit se jako královna. Díky Petře jsem se naučila chodit na kosmetiku pravidelně, protože se prostě těším na její hýčkání. Petra je pro mě synonymem obrovské profesionality,zodpovědnosti a hlavně lásky k profesi. Vždy reaguje na aktuální stav pleti , vysvětlí, pomůže, nevnucuje. Všechna ošetření,která jsem za ty roky absolvovala, mi naprosto vyhovovala a pomohla. Důvěřuji jí, své profesi rozumí, protože ji dělá s láskou!
Péťo, děkuji a těším se na další návštěvu k Vám!!

Petra F. - Re: Profesionalita a nadšení

Ráďo, mockrát děkuju!!! Zase jsem až dojatá :-)

Eva S. - Neměnila bych

Před Petrou jsem pár kosmetiček vyzkoušela. A vždy to byla moje návštěva první a zároveň poslední. A vždy mě to na dlouho odradilo od dalšího pokusu. Jenže moje pleť občas připomínala pubertu, kterou už mám dávno za sebou, a dohnala mě k dalšímu pokusu. Naštěstí jsem náhodou objevila Petru, ke které od té doby chodím pravidelně a neměnila bych. Pleť se mi výrazně zlepšila a Petřin přístup je úžasný. V salonu panuje vždy příjemná atmosféra, Petra ošetřuje pleť podle jejího aktuální stavu. Přípravky, které v salonu používá nikomu nenutí, pouze informuje o tom, jakou kosmetiku a proč používá. Ostatně ta kosmetika je tak příjemná, že se klientka začne určitě zajímat sama. Alespoň u mě to tak bylo. Mám citlivou a suchou pleť a vše, co jsem kdy od Petry zkusila bylo super. Nikdy ani náznak alergické reakce. Přeji i do budoucna hodně úspěchů!

Petra F. - Re: Neměnila bych

Moc děkuji za krásné hodnocení!!! :-)

Lenka Hrabětová, 34 let - domácí péče

S Petrou jsem prakticky od začátku její kosmetické kariéry. Ráda k ní chodím, protože mi vyhovuje jako člověk i jako profesionálka. Je milá, splňuje má přání a hlavně, což v dnešní době moc oceňuji, necpe mi při každé návštěvě nějaké nové přípravky....to úplně nenávidím. Doporučí jak se o pleť starat a co použít, ale rozhodně vás do ničeho netlačí.
Dr. Baumann, kterého teď používám nově od Vánoc, je opravdu výborný a jsem maximálně spokojená. Krémy jak satén a odličovací přípravky opravdu čistí pleť.
K Petře si jdu pokaždé odpočinou. Své klientky si opravdu hýčká.Děkuji Péťo

Petra F. - Re: domácí péče

Moc děkuji, Leni!!!
Je super vidět, že i maminka od malého dítěte si najde čas na péči o sebe... moc si Tě za to vážím a děkuji za super referenci!!!
Těším se na naše další setkání!!! :-)

Klára Kolinská, 49 let - Poděkování

Jít na kosmetiku k Petře je pro mě pokaždé svátek a odměna - nejen že je výborná profesionálka, která své práci opravdu rozumí, orientuje se ve vývoji svého oboru a dokáže dát opravdu kvalifikovaná doporučení, ale hlavně ji dělá se zájmem a nadšením! Velmi se mi líbí, že pracuje výhradně s přípravky, které jsou nejen kvalitní, ale také šetrné jak k lidskému zdraví, tak i k životnímu prostředí. Jde jí nejen o krásu a módní trendy, ale především o opravdové zdraví a harmonii - a hodně o tom ví :-)
A také, což je neméně důležité, je Petra nesmírně příjemný a vzácný člověk - ve svém salónu dokáže vytvořit krásnou atmosféru pohody a povídat si s ní je radost.
Moc děkuji za krásné hýčkání, Petro - hodně štěstí v novém roce a ať se Vám daří!

Petra F. - Re: Poděkování

Milá paní Kolinská,
Vaše reference mě až dojala a zahřála u srdce!!!
Mockrát děkuji!!! :-)