Jdi na obsah Jdi na menu

Co o salonu říkají klientky...

RECENZE

Vážené a milé klientky a klienti  :-)

Zde se můžete podělit o Vaše dojmy z návštěvy kosmetického salonu Lavendera... jak jste byli spokojeni s péčí o pleť, mým přístupem, ale třeba i jak se Vám líbí prostředí či jak Vám vyhovuje kosmetická značka, se kterou pracuji.

Za Vaše názory děkuji a doufám, že pomohou dalším potencionálním klientkám a klientům v rozhodování, zda (ne?)navštívit můj salon :-)

Chtěla bych vás moc požádat, zda byste svou recenzi mohli zkopírovat i na Google
Veliké díky díky heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lucie, 25 let - jedinečné kosmetické ošetření

Kosmetické ošetření u Petry je naprosto jedinečné. Díky své práci jsem vyzkoušela již hodně kosmetických ošetření, ale u Petry je to opravdu výjimečné. Ošetření šije každému klientovi na míru a má pro práci s pletí neskutečný cit. Po skvělých výsledcích po péči jsem si začala kupovat i produkty na domácí použití a ocenila jsem, že mě Petra nikdy do ničeho netlačila, jde jí především o spokojenost klienta a to v dnešní době opravdu oceňuji. Když jsem k Petře poprvé přišla, měla jsem velmi komplikovanou pleť s hormonálním akné, na které mi nezabíralo vůbec nic a díky ní se mi pleť zlepšila o 100%. Zároveň jsem si u ní vždy nejen fyzicky, ale i psychicky velmi odpočinula. Rozhodně doporučuji k ní zajít! A zároveň bych jí chtěla poděkovat a přeji mnoho zákaznic i v roce 2017.

Petra F. - Re: jedinečné kosmetické ošetření

Luci, jak jsem Vám již psala do mailu... moc děkuji za báječnou referenci a jsem moc ráda, že Vám produkty tak moc vyhovují a že pomohly!!! Těším se na Vás a také přeji úspěšný rok!!! :-)

Markéta , 40 let - příjemný relax spojený s ošetřením pleti

K Petře chodím pravidelně už několik let a vždy jsem byla maximálně spokojená. Díky ní si troufám říct, že si moje pleť vede na 40 velmi dobře. :)...Její služby jsem doporučila svým blízkým. Petra je profesionálka. Při každé návštěvě zhodnotí aktuální stav mé pleti (tzn. že jsem zase málo pila a moc se vystavovala klimatizaci v práci:)) a připraví mi péči na míru. Vede si o mé pleti záznamy od doby, kdy ji navštěvuji, což je skvělé! Moji pleť už zná doslova jak své boty a ví co mi vyhovuje! Neměnila bych! Děkuji Petro!

Petra F. - Re: příjemný relax spojený s ošetřením pleti

Krásná reference, máte to u mě... mockrát děkuji!!!! :-)

EvKa - Individuální péče z luxusních rukou za příznivé ceny s vynikajícími výsledky pro každý věk

Mnohaletá zkušenost je tak vynikající, že po předchozích návštěvách jiných salonů prostě neměním...Ošetření je "šité na míru" mé pleti a jejímu stavu za použití kvalitních přírodních kosmetických prostředků, jež můj obličej 50+ o 10 let omlazují (totéž provedla i s citlivou pletí obličeje mé maminky 70+!). Velmi pomohla i s aknózní pletí mého syna (20+) a tyto zázraky si vychutnáváme ve stylovém levandulovém prostředí salonu. Děkujeme!

Petra F. - Re: Individuální péče z luxusních rukou za příznivé ceny s vynikajícími výsledky pro každý věk

Evi, mockrát děkuji celé Tvé rodině za vaše návštěvy a Tobě za krásnou a opět originální referenci ;-)

Šárka, 42 let - Salon LaVendera - místo pro krásu i odpočinek

K Petře chodím už několik let a jsem opravdu ráda, že se mohu počítat mezi její stálé klientky. Ať už jde o ošetření pleti, které je vždy profesionální a příjemné, nebo o další služby jako třeba depilace nebo ošetřující zábaly rukou, moje spokojenost je vždy stoprocentní. U Petry jsem totiž našla to, co bych přála každé klientce - kdykoliv od ní odcházím, jsem nejen krásnější, ale i klidnější a spokojenější. Ať už se přiřítím jakkoliv vystresovaná nebo unavená, jakmile se svěřím do Petřiných zkušených rukou, veškeré starosti odplují jako mávnutím kouzelného proutku. Vždy mi ráda a dobře poradí, má přehled o moderních trendech, své názory nevnucuje a maximálně respektuje individualitu každé klientky. Když k tomu přidám ještě velmi kvalitní německou přírodní kosmetiku (kterou si lze pořídit i domů), moderní přístroj na čištění pleti, příjemné a čisté prostředí a příznivé ceny – nemohu než doporučit!

Petra F. - Re: Salon LaVendera - místo pro krásu i odpočinek

Šárko, Vy jste prostě moje zlato!
Moc děkuji za krásné ohodnocení!!! :-)

Kateřina, 35 let - Krásnější díky Petře

K Petře chodím již několik let. Vždy odcházím velmi spokojená a hezčí. Petra mou pleť zná. O pleti si vede pečlivé záznamy, jejichž podrobnost mě až překvapila. Díly záznamům dokážeme vyladit opravdu nejlepší péči, kterou má pleť potřebuje. Petra dokáže poradit jak s výběrem kosmetiky, tak jejím užíváním, aby měla kosmetika co nejlepší efekt. Když jsem chodila na jinou kosmetiku, nemohla jsem po ošetření nikam jít, jen domů. Bylo vidět, že jsem byla na kosmetice. Po ošetření u Petry se velmi ráda s někým vidím, protože vypadám mladší a plná energie. Výsledky ošetření Petry a kosmetika, kterou jsem si u ní koupila, opravdu fungují. Děkuji. Vždy Petru doporučuji dále.

Petra F. - Re: Krásnější díky Petře

Katko, moc děkuji za krásnou referenci :-)

Pavlína - Děkuji za báječnou péči

Salon LaVendera navštěvuji pravidelně již několik let a s prací kosmetičky i používanými kosmetickými produkty jsem maximálně spokojená. Na produkty značky Dr. Baumann jsem nikdy neměla alergickou reakci a pleť mám dle mého názoru i díky této kosmetice ve výborném stavu. Děkuji Petře i za spoustu dobrých rad jak o pleť pečovat doma :-). Na kosmetiku se vždy moc těším a tento salon vřele doporučuji :-)

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6